Olivier Krug |Legendární muž z Champagne představil v Praze nový kulinární projekt
Šampaňský dům Krug každoročně představuje novou ingredienci pro svou neotřeloukulinární výzvu. Po úspěších z minulých let, kdy byly v centru pozornosti brambory, vajíčka,houby, ryby, papriky, cibule, rýže a nedávno citron, Krug letos oslavuje krásu a rozmanitostkvětin. Tato tradice nejen vyzdvihuje jedinečnost každé ingredience, ale také inspiruješéfkuchaře z globálních Krug ambasád k vytváření unikátních receptů, které se skvělesnoubí se sklenkou Krug Grande Cuvée nebo Krug Rosé. Neotřelé recepty je možné ochutnati u nás, na české Krug ambasádě, v restauraci The Eatery, kde šéfkuchař Pavel Býček vytvořilnápadité menu s využitím kopru jako hlavní ingredience. Na jeho představení zavítal i samotný Olivier Krug, představitel šesté generace šampaňského domu Krug.
Celý článek najdete ve vydání WINE & Degustation 7-8/2024,které je možné zakoupit ZDE.
Partneři