WINE & Degustation 2/2016
Další vydání magazínu WINE & Degustation je opět plné zajímavostí a informací ze světa vína. Přečtěte si o novinkách Národního vinařského centra a Salonu vín v rozhovoru s Pavlem Krškou nebo o světoznámém portugalském vinařství Fonseca Port v rozhovoru s jeho obchodním manažerem Robertem Bowerem. Do únorového čísla jsme připravili také dvě zcela nové rubriky, kterými jsou Vína a odrůdy světa - tentokrát se zaměřením na Francii a druhá z nich je věnovaná Pokladům klasické francouzské kuchyně. V rámci ní rozšifrujeme tajemství ingrediencí tzv. „haute cuisine“ – nejvyšší formy kulinárního umění. Začínáme seznámením se se základním pilířem francouzské kuchyně – s francouzským máslem. Samozřejmě nechybí ani testy vín. V rámci zahraničního Grand Testu na Vás čeká španělská Cava a Grand Test vín z ČR a SK nabídne Frankovku. Představíme Vám také nejprestižnější vinařskou apelaci v Provence - Bandol. Nechybí ani aktuality, tipy na zajímavé čtení nebo diář vinařských událostí.
Přejeme Vám příjemné čtení.
Partneři