W-D > Články > Aktuality >

Společnost FRANCE – BOHEMIA |vstoupila na český trh

17.09.2024 |
Aktuality

Společnost FRANCE – BOHEMIA s.r.o. vznikla na začátku roku 2024 a navázala na obchodní aktivity zahájené Janou Kunclovou, která přišla na český trh s novou kvalitní nabídkou vín a šampaňského z Francie. Vše vlastně začalo již v roce 2022, když se rozhodla změnit svůj život a odešla za svým mužem do Francie. Po nějaké době se rozhodla najít činnost, která ji bude vždy provázet na cestách mezi domovem a její rodnou zemí. Navázáním úzké spolupráce s vinařem přímo ze Champagne se jí otevřely možnosti poznání a učení se o víně, které se dále rozšiřují také vyhledáváním nových dodavatelů v dalších vinařských oblastech.

„Vždy je pro společnost nejdůležitější nabízet kvalitní produkt, ze kterého má radost a užitek nejen vinař a dovozce, ale hlavně zákazník, který si víno a šampaňské vychutná a náležitě užije. Od začátku mě uchvátila velkolepá francouzská gastronomie, styl života a místní zvyky, což nám dává zajímavé podněty k tomu, jak okořenit prodej vína přímo klientům a sdílet společné zážitky a momenty, které k této práci neodmyslitelně patří,“ říká zakladatelka společnosti FRANCE – BOHEMIA Jana Kunclová.

„Cílem společnosti pro tento rok je představit vinařství Champagne Gaidoz-Forget na podzim v České republice, protože si toto skvělé šampaňské jistě zaslouží své místo na českém trhu. K zimnímu období se pak samozřejmě hodí více červená vína a zde přijde příležitost, aby vám naše společnost představila své vinaře z Bordeaux, kde je stále něco skvělého k objevování,“ uzavírá Jana Kunclová.

Více na www.france-bohemia.cz


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena